luni, 22 decembrie 2008

Mutarea

Vă anunţ că aceasta este ultima postare pe Re-citirea, urmând ca de acum înainte să mă citiţi, dacă doriţi, aici. Nu închid acest blog însă şi nici nu transfer textele de aici dincolo. Aşa încât tot ceea ce am scris până acum va putea fi citit în continuare. Vă mulţumesc de însoţire şi de comentarii.

12 comentarii:

Anonim spunea...

goodbye

Unknown spunea...

Sexul are un pret http://nazireat4him.blogspot.com De ce "Dragostea Adevărată Aşteaptă" ?
De ce se merită sa rămâi virgin?
Ce inseamnă să ai un legământ cu Christos şi să rămâi legat de Isus?

Un mesaj care nu se predică prin biserici azi, un mesaj care nu este transmis prin liceele şi facultătiile noastre, pentru că nu mai sunt lideri spirituali care să trăiască aşa ceva, sau există ruşine, prea mult păcat personal,trecut plin de răni şi experiente sexuale, sau este prea revoluţionar să atragi atenţia cu acest subiect contemporan.

Gândeşte'te şi la consecinţele sufletului, nu doar la experieţa şi plăcerea sexului.
Consecinţele sufletului sunt mai importante decât cele ale trupului.

Acest film trebuie să il arătăm mai departe tinerilor români..ca să nu zică nimeni: "nu am ştiut"!
Curaj tuturor.
Alegeti sa fiti speciali.
In Ochii Lui.
deja suntem.

Anonim spunea...

Acest concurs este in mod special pentru liderii de tineret. Cei care nu sunt implicati in lucrarea de tineret pot sa participe, insa sunt rugati sa ofere cartea (daca vor casiga) cuiva care este impicat(a) in lucrarea de tineret.

Pentru a participa in acest concurs trebuie sa lasati un mesaj care sa contina numele bisericii la care mergeti, localitatea si mancarea favorita :)))

Cine doreste poate lasa un comentariu care sa contina una din urmatoarele:
1) Un joc potrivit pentru lucrarea de tineret (Daca jocul e lung scrieti doar titlul in mesaj. Trimite-ti un email cu detaliile ca sa il postez separat.)
2) O meditatie pentru tineri (scurt si la subiect)
3) O amintire/experienta din anii petrecuti in grupul de tineret (tot scurt :))
4) O activitate, pe care grupul tau o face si place

book-ys-bigPremiul este o CARTE de Jonathan McKee, president of The Source for Youth Ministry.

Titlul cartii este Do They Run When The See You Coming? (vizitati acest link pentru o descriere a cartii) Aceasta carte este in limba Engleza!

Recomand aceasta carte cu mare caldura si entuziasm. Personal am citit-o si am gasit-o foarte folositoare.

Castigatorul va fi anuntat la data de 30 Aprilie 2009. Castigatorul va fi rugat sa ne trimita un email (vezi contact) cu date vitale precum nume si adresa.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Gradina Eden spunea...

www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul.

Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll

Masaj erotic Ploiesti spunea...

mult succes tuturor!

Iulia spunea...

Felicitari pentru noul cuibusor de nebunii, te vizitez si acolo

bogdan spunea...

va urmaresc cu mare interes dincolo

catalina spunea...

Frumos blogul in totalitate

andreea spunea...

Pacat,imi placea tare mult!

torpey clare spunea...

Ce mărturie minunată, sunt clare și sunt căsătorită, a fost fericită cu căsătoria mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfa despre mine că nu sunt fidelă juramurilor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am completat pentru divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală, dar nu am putut, așa că am început o încercare despre cum să-mi revin soțul, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat o vraja de dragoste pe eu și am făcut ca EX-ul meu să se întoarcă la mine în 48 de ore. cu bucuria și fericirea din mine, îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Luați legătura cu el, El este într-adevăr mare și puternic. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...
(1) Opriți divorțul (2) Barrența finală (3) Norocul Vraja (4) Vraja de căsătorie (5) Scăpați de problemele spirituale

Subho spunea...

Huge range of White Opal Necklaces direct from the Opal Mines in Australia. High quality 925 Sterling Silver White Opal Necklaces and Gold White Opal Necklaces designed to protect your White Opal Pendant while enhancing the bright colored flash in the Opals. Over 30 years of experience. Thousands of customers. Fast, Easy & Direct worldwide shipping makes purchasing your own piece of Opal direct from Australia easier than ever before!

 
Christianity Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites Religion blogs