marți, 16 octombrie 2007

NU cu Atlassib

Vreți să fiți umilit/ă și să vă simțiți tratat/ă ca un animal? Vreți să nu știți nici la ce oră veți pleca, nici la ce ora veți sosi? Vreți să fiți mințit/ă, dezinformat/ă și beștelit/ă? Toate acestea sunt acum posibile: CĂLĂTORIȚI CU ATLASSIB.
Șoferii lor se poartă execrabil. Din Oradea am plecat cu întârziere de 1 oră. Din Arad, cu întârziere de 4 ore. Nimeni nu și-a cerut scuze nici măcar formal. În schimb, au fost nesimțiți cât încape.
Am primit repartizare pe loc, dar locurile nu sunt numerotate și, am aflat la fața locului, 'oricum nu se respectă'. Când am cerut respectarea propriilor promisiuni și precizări, am primit jigniri.
La întoarcere (alt șofer, aceeași companie de transport) ne-a anunțat pe fundal de manele și muzică populară de foarte proastă calitate că vom primi o masă gratuită în Ungaria. În Ungaria ni s-a spus că oprirea este de 20 de minute. Dar nimic despre masă.
Dacă vreți să circulați în străinătate și trebuie să mergeți cu autocarul, EVITAȚI ATLASSIB! Încercați alte companii, întrebați-i pe prieteni, vecini, cunoscuți și încercați altceva. Poate că în alte părți se cere și un minim de bun-simț la angajare.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ohooo...cata dreptate ai! Noua ne-au cerut si bani la granita cu Ungaria (bani pentru a putea sa-shi scoata zecile de cartuse de tigari). Cand am refuzat sa dau am fost apostrofrati. Pana la urma am dat 5 euro pentru amandoi deshi taxa era de 10.
Autocarul super infect (noroc cu hartia igienica pe care o aveam in geanta), mirosea a tot ce se putea. Pauzele erau de 10 minute la 5 ore si atunci cu scandal. Cea mai lunga a fost de 40 de minute in vestita parcare din Austria unde hoti cat muntele fortau oamenii sa joace la alba neagra. Sunt 100% sigura ca soferii aveau si ei un procent din prada.
Intr-un cunavt: Atlassib e cea mai mizerabila companie de transport din toate punctele de vedere. Nu respecta oamenii, nu respecta NIMIC.

Teofil S spunea...

Îmi pare rău de asemenea experiență. Da, știu pe propria piele cam tot ce spuneți. Cu deosebirea că, înainte de celebra parcare, șoferul cu care am venit a anunțat povestea cu alba-neagra și i-a sfătuit pe oameni să nu joace.
Nu știu cum ai dat de anunțul meu, dar poate îți era util dacă îl găseai înainte. Eu mai spun celor care vor să meargă ce am pățit eu, ca să nu ajungă în aceeași situație.
În rest, bine c-a trecut, nu?

Anonim spunea...

De unde sa moara ?! Priviti la lupii astia tineri proletari de pe wordpress !!! Tot ce e romanesc nu piere si nici nu va pieri! Adica vechile obiceiuri proaste. Cind ma uit la ei, m-apuca o greata cum in viata n-am mai intilnit.Si-am vazut destule!!!Ei sint viitorul patriei noastre. Cititi-i, e pacat! Veti vedea ce surprize ne rezerva viitorul!! Sint cu mult mai rai decit mentorii lor !

Teofil S spunea...

Nu stiu exact daca aici trebuia sa ajunga comentariul tau, Diogene. Eu nu reusesc sa inteleg legatura. Daca revii, te rog fie sa o precizezi, fie sa redirijezi comentariul la postarea impricinata.
Altfel, sunt de acord cu observatia. Lupii tineri arata crunt. Mai bine nu ma gandesc....

 
Christianity Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites Religion blogs